GARANȚIA 100% DE RAMBURSARE A BANILOR

ACHIZIȚIONARE SIGURĂ DE SOFTWARE DE LA LICENTADIGITALA.RO

Mulțumită garanției 100% de rambursare a banilor puteți face cumpărături fără grijă la licentadigitala. Dacă pe neașteptate, după achiziționarea unui produs, constatați că produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor dvs., nu va trebui să suportați dvs.

Astfel puteți achiziționa sigur și fără probleme software-ul cel mai recent. Iar dacă întâmplător „ați greșit“ și încă n-ați utilizat produsele cumpărate, Serviciul nostru Clienți vă v-a ajuta cu plăcere la efectuarea unui schimb sau la anularea comenzii dvs.

În cazul unei anulări, desigur veți primi înapoi prețul întreg de cumpărare și vă puteți lipsi de alte neplăceri. În acest sens este suficient să prezentați dovada cumpărării de la licentadigitala (de exemplu, prin expedierea facturii corespunzătoare) și în final o confirmare în scris cu privire la faptul că produsul respectiv nu a fost utilizat, și nici nu-l veți utiliza pe viitor sau produsul nu a fost transmis, respectiv nu va fi transmis pe viitor unei părți terțe. Îndată ce ne stau la dispoziție confirmarea în scris și dovada achiziției respective, vom solicita rambursarea prețului întreg de cumpărare și virăm suma în contul bancar indicat. Din cauza operațiunilor de procesare asociate rambursarea plății se realizează cel târziu în termen de 14 zile după primirea dovezii și a confirmării de către licentadigitala.